Over ons

Wij zijn 2 jonge ondernemers die zich gespecialiseerd hebben in trouwrijden met antieke auto’s. Het is allemaal begonnen met de hobby van onze ouders; oldtimers.

Het heeft enige tijd geduurd voordat wij tot het inzicht kwamen dat oldtimers vaak veel bekijks hebben en daarom uitermate geschikt zijn als trouwauto. Wij zijn op het idee gekomen doordat onze oude heer al meerdere malen is wezen trouwrijden met één van zijn oldtimers. Hierbij hoorde hij louter positieve reacties en bovendien vond hij het erg leuk om te doen. Want wat is nou leuker dan heel de dag met vrolijke, gelukkige mensen op pad te mogen gaan? Toen de broers zich dit realiseerden wisten zij zeker: wij willen trouwrijden!

Door onze facilitaire opleidingen hebben wij geleerd dat klantgerichtheid en service de belangrijkste aspecten zijn om succesvol te zijn. Mede daarom zetten wij de klant altijd op de eerste plaats. Wij zijn ons ervan bewust dat punctualiteit en flexibiliteit op een dag als deze erg belangrijk is. Hieronder een korte kennismaking met de oprichters van Classic Wedding Wheels. Bij bepaalde oldtimers zijn de ondernemers tevens de chauffeurs tijdens de trouwrit. Dit is echter niet bij alle oldtimers het geval, omdat Classic Wedding Wheels niet alle auto’s in eigen beheer heeft.

De ondernemers:

Bas Tuinenburg:

De jongste van het stel; energiek, enthousiast, ambitieus.

“Ik vind het vooral leuk om iets bij te kunnen dragen aan een hele speciale dag voor het bruidspaar. In hun herinnering aan deze dag zullen wij, met onze auto, altijd voorkomen. Tijdens mijn opleiding commerciële economie heb ik geleerd dat de klant koning is. Daarom zal ik tijdens de gehele dag het bruidspaar behandelen zoals zij zich op die dag voelen; als koning en koningin.”

——————————————————————————————————————————————————————

Ben Tuinenburg:

De peoplemanager; sociaal, spraakzaam, klantgericht.

“Één van mijn hobby’s is autorijden en het trouwrijden biedt mij de mogelijkheid om mijn hobby te kunnen combineren met mijn werk. Naar gelang ik meer kilometers ging maken met de oldtimers is mijn liefde voor klassieke auto’s in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met mijn hospitality gerichte achtergrond sta ik de gehele dag tot uw beschikking. Ik hoop op deze manier iets toe te voegen om deze dag onvergetelijk te maken.”

—————————————————————————————————————————————————————–

De hobbyist:

Ben Tuinenburg SR:

De oudste van het stel; ervaren, toezichthouder,  liefhebber.

Ben Tuinenburg SR is de officiële eigenaar van de oldtimers. Mede door zijn liefde voor deze auto’s is het idee ontstaan om trouwvervoer te gaan regelen. De familie heeft al jarenlang een traditie om met Hemelvaart een lang weekend op pad te gaan met de verschillende oldtimers. Zo zijn ze inmiddels in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België geweest met zijn allen.

“Het meest trots ben ik op de rit die wij gemaakt hebben met de Citroën Traction Avant van Parijs naar Moskou. In 6 weken tijd heeft onze auto maar liefst 12.000 kilometer afgelegd zonder panne. Dit geeft aan dat de auto in perfecte staat van onderhoud is”

Ben SR is de man met de nodige kennis met betrekking tot het onderhoud van de auto’s en is dus ook verantwoordelijk voor de staat van de oldtimers.

—————————————————————————————————————————————————————–

Partners

Bekijk ook de website van 1 van onze partners:

Bubble Kinderfeestje

Pandhuis Hooidrift

Klaver4U

Amanda Griffioen WeddingPlanner

WeddingPages

Onze Bruiloft Site

Articor