Prijzen

Trouwauto huren

Een trouwauto huren hoeft in definitie niet duur te zijn. U heeft bij Classic Wedding Wheels de keuze uit meerdere trouwauto’s. Niet geheel onbelangrijk zijn de prijzen en misschien nog wel belangrijker: wat krijgt u ervoor terug.

Hieronder vindt u een overzicht van de trouwauto’s die wij aan kunnen bieden en een weergave van de diensten die hierbij horen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief chauffeur. Een trouwauto huren is één van de vele stappen in het planproces van een bruiloft. Wij vinden dat ook dit perfect dient te zijn. Vandaar dat het ook mogelijk is, indien gewenst, dat de chauffeur zijn kledij aanpast aan de wensen en eisen van het bruidspaar.

De aankleding van de oldtimer (bloemen e.d.) kan in overleg met het bruidspaar gedaan worden. Uiteraard dient ook dit afgestemd te worden met het bruidsboeket. De kosten hiervan zijn niet meegenomen in onderstaand overzicht.

Prijzen trouwauto huren

Prijs trouwvervoer citroen tractionPrijs trouwvervoer mercedes 280

Ford Mustang prijzenprijzen buick le sabre trouwauto

prijs multipla trouwauto

Prijs Jaguar MK VII

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* alle prijzen zijn een indicatie. Voor een meer gespecificeerde prijs die aansluit bij uw wensen vragen wij u contact met ons op te nemen via het offerte formulier.

* prijzen voor korte ritjes, zoals het ophalen voor een gala, zijn niet in de tabeButton voor prijzen pagina kleinerl opgenomen. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

* de tijd wordt gerekend vanaf het moment dat de auto uit de stalling vertrekt.

* op zon-en feestdagen word er een afwijkend tarief gerekend.

Neem snel contact met ons op om te kijken of uw datum nog beschikbaar is!